Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Zeebaars in papillot met look en groene kruiden
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Vegetarische tapas en alcoholvrije sangria
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Risotto met burrata en Mediterraanse smaken
Ingrediënten: Carnaroli del Pavese Gran Riserva risottorijst, verse melk, opgewarmd, burratakaas, ricotta, gedroogde olijven, fijngehakt
Sandra's Slimme Start: Maaltijdsoep
Sandra Bekkari - Sandra's Slimme Start
Pita's met zelfgemaakte notenburgers
Ingrediënten: walnoten, linzen (gewone groene, gekookt of uit blik), chilipeper (fijngehakt), ui, tahin
Vegetarische paella
Ingrediënten: Quorn worsten, olijfolie, ui, fijgesneden, knoflook, geplet, rode paprika, in stukjes gesneden
Kikkererwten in kruidige tomatensaus (Chana Masala)
Ingrediënten: kikkererwten (gekookt), ajuin, tomaten, citroensap, kokosolie
Linzencurry
Ingrediënten: rode linzen (60 gr ongekookt), kardemompoeder, kerriepoeder, rode ui, rode peper