Appeltaart met ricottavulling
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Thais fingerfood: gefrituurde banaan, gekaramelliseerde ananas
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: minibakbanaantjes, rijstbloem, gewone bloem, zout, bicarbonaat
Kokosbeignets met mangocoulis en zure room
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Soepje van witte chocolade en prosecco peertjes van An Steyvers
Yoghurt panna cotta met een gezouten caramel en gepocheerde peer
Ingrediënten: room, peren, suiker, yoghurt, gelatine
Panna cotta met rood fruit en citroenverbena
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Panna cotta van amandelmelk en druiven
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: amandelmelk, geroosterde amandelschilfers, melk, opgeklopte room, gelatineblaadjes
Chai rijstpap met mango
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: kardemom, roze peper, zwarte peper, venkelzaad, korianderzaad