Pompoensoep met tofoe
Carpaccio van zalm met rode biet, sojascheuten en wasabi-vinaigrette
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: aardbei, rabarber, spuitwater, honing of agavesiroop, zalmhaasje (wilde zalm, zonder vel of graten)
St-Jakobsvruchten met schorseneer, pastinaakpuree en een sausje van avocado
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Gerookte makreel met geitenkaas met citroen en aardappel-komkommersalade
Ingrediënten: gerookte makreelfilets, aardappel, blokjes komkommer, blokjes Granny smith, Chavroux
Tartaar van rivierkreeftjes met kiwi en balsamicodressing
Ingrediënten: rivierkreeftjes, groene kiwi's, gele kiwi, sjalot, mayonaise
Salade met gemarineerde aardbeien en brie
Ingrediënten: Belgische aardbeien, brie, raketsla, amandelschilfers, witte balsamicoazijn
Pittige kokos- en noedelsoep
Ingrediënten: Quorn stukjes, gedroogde champignons (shiitake, oesterzwam, porcini), Thaise rode curry pasta, afgeroomde kokosmelk, Parijse champignons
Grijze garnalen met tartaar van tomaten, ijs van olijfolie en schuimpje van tomaat
Ingrediënten: melk, room, glucose, dextrose, zout