On-the-go sandwich met pittige Koreaanse kalkoen
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: zuurdesembrood, komkommer, wittewijnazijn, rietsuiker, zout
Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Bowls van Madame Charlotte
Ingrediënten: sobanoedels of boekweitnoedels , sinaasappelsap , sojasaus , sesamolie , edemame boontjes
Carpaccio van zalm met rode biet, sojascheuten en wasabi-vinaigrette
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: aardbei, rabarber, spuitwater, honing of agavesiroop, zalmhaasje (wilde zalm, zonder vel of graten)
Wrap met kip en sla
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: sla, maistortilla's, kippenborsten, roomkaas, kersttomaten
Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Mexicaanse wraps met rundsvlees en salsa
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: fajitas (wraps), onglet, peper, zout, olijfolie
Tortilla met vijgen en buffelmozzarella
Frisse scampi met koriander, chili en citrus
Ingrediënten: scampi (16/20), zeste van 1 bio limoen en citroen, rood chilipepertje, look, koriander