Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Romig soepje van avocado & komkommer
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Carpaccio van zalm met rode biet, sojascheuten en wasabi-vinaigrette
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: aardbei, rabarber, spuitwater, honing of agavesiroop, zalmhaasje (wilde zalm, zonder vel of graten)
Shiitakesoep met kokos, koriander en paling
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: zoete ui, shiitake (paddenstoelen), boter, knoflook, peper
Komkommersoep met Griekse yoghurt en roze peper
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: ui, look, chilipepertje, kaffirblaadje, citroengras
Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Koud soepje van komkommer, avocado en ananas
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: komkommer, avocado, limoen, ananas, gember
Frisse scampi met koriander, chili en citrus
Ingrediënten: scampi (16/20), zeste van 1 bio limoen en citroen, rood chilipepertje, look, koriander