Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Venusschelpen en bouchotmosseltjes op Aziatische wijze
Bouillon met shiitake en sint-jacobsvruchten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Koekjes van scampi en krab met yoghurt-muntsaus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Pittige kokos- en noedelsoep
Ingrediënten: Quorn stukjes, gedroogde champignons (shiitake, oesterzwam, porcini), Thaise rode curry pasta, afgeroomde kokosmelk, Parijse champignons
Mosselen met witte wijn met limoengras, gewokte zeekraal en spinazie
Ingrediënten: Zeeuwse mosselen, witte wijn, citroengras (fijngehakt), rode ui, fijngesneden, sap van 2 citroenen
Tom Yam Kung
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: ongepelde zoete garnalen, glasnoedels, arachideolie, visfumet, rode currypasta
Zeevruchten met lookboter
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur