Zeeuwse mosselen met shiso, gember, limoen en curry

Sergio Herman

...
Ingrediënten: fijngesneden koriander, suiker, gembersap, agar agar, verse mayonaise
Expert Tussen 60 en 90 minuten Aziatisch Voorgerecht 4 personen

Lamsstoofvlees met couscous en gedroogde vruchten en noten

Claudia Allemeersch

Snij het vlees in stukjes. ...
Ingrediënten: lamsvlees (bijv. van de schouder of filet), kaneel, of een kaneelstokje, gemberpoeder, saffraandraadjes, peper en zout
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Marokkaans Hoofdgerecht 4 personen

Zalm met paksoi, prei en zilvervliesrijst

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de stap-voor-stapvideo. ...
Ingrediënten: zalmhaasjes, citroengras, gember, sinaasappel, sojasaus
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Aziatisch 4 personen

Geroosterde spruitjes met peer, hummus en een peer-salie drankje

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Maak het peer-en saliedrankje: Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd ze in blokjes.  ...
Ingrediënten: peren , suiker, water, salie , spruiten
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Marokkaans Hoofdgerecht 4 personen

Thaise salade met curry en langoustines uit la Mamma

Sergio Herman - La Mamma

Voor de currysaus: schil en snij de ui, look en appel fijn. Stoof alles aan en voeg de grofgesneden stengel citroengras ...
Ingrediënten: appel, ajuin, citroengras, gele currypasta, kippenfond
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Aziatisch 4 personen

Ceviche van zeebaars met limoen, avocado en rode biet

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: mosterd, citroen, peper, olijfolie, grof zeezout
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Zuid-Amerikaans Voorgerecht 4 personen

Exotische rijstpap met mango, passievrucht en ananas van Sergio Herman

Sergio Herman - La Mamma

Voor de karamel: doe suiker en water in een kookpotje. Breng aan de kook op een matig vuurtje en laat sudderen ...
Ingrediënten: water, suiker, room, boter, fleur de sel
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Aziatisch 4 personen

Amandel-appelsientaart met vanilleyoghurt en mosselen marinera

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de taart: zet de appelsienen op in water en laat 2 uur sudderen op een zacht vuurtje. ...
Ingrediënten: appelsienen, rietsuiker, eieren, amandelpoeder, taartvorm
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Spaans Dessert 4 personen

Tajine van kip met cashewnoten en abrikoos

Snij de kippenbillen doormidden. Doe in een grote kom. ...
Ingrediënten: kippenbillen, zoete ui, korianderzaad, honing, olijfolie
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Marokkaans Hoofdgerecht 4 personen

Matambre: Argentijnse rollade met spinazie en tomatensaus

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Kook de eitjes hard in 10 minuten. Schil en snij de wortelen in balkjes. Pel en snij ook het sjalotje fijn. Stoof ...
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Zuid-Amerikaans Hoofdgerecht 4 personen