Wok met veel groenten en noedels van zoete aardappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zoete aardappelen, rijstazijn, sojasaus, sesamolie, sriracha
Kabeljauw 'Asian style' met edamamebonen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: edamamebonen, sesamzaad, oestersaus, nanami togarashi (zevenkruidenpoeder), limoen (enkel het sap)
Zeebaars op Japanse wijze met Udon Noedels en boontjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Gamba's diabolique met Griekse pasta
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: Griekse pasta of orzo, peper, olijfolie, fetakaas, zeste van citroen
Mijn Pop-uprestaurant 2016: tortilla met kip en tzatziki van Sven en Amanda
Ingrediënten: courgette, kipfilets, peper, zout, tortillavellen
Gemarineerde skrei op Japanse wijze met edamame en lookpuree
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: skreihaasjes, mirin, witte misopasta, palmsuiker, sake
Stoofpot van schapenschouder met olijven, oregano en Griekse pasta
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van