Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Exotisch fruittaartje van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: ananas, papaya, kokosrasp, passievruchten, pompelmoes
Tataki van zalm met avocado mayonaise
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Fruitige tabouleh met ananas en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: quinoa, groentenbouillon, kip, peper, zout
Geklopte ricotta en vijgen op toast met gekaramelliseerde chilibacon
Panna cotta met lavandel en compote van ananas
Ingrediënten: volle room, suiker, gelatine, lavendelsiroop, ananas
Chocolade babka
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Amandelsigaartjes
Ingrediënten: Brickdeeg (afhankelijk van de grootte), amandelspijs (in blokvorm), amandelpoeder, gehakte pistachenoten (ongezouten), suiker