Gebakken cantharellen met bladpeterselie

...
Ingrediënten: cantharellen, look, sjalotten, olijfolie, peper
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Pompoen-havermoutwafels en pompoensmoothie

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Snij de butternutpompoen in twee. Leg ze in een ovenschotel. Bedek met aluminiumfolie. Gaar minstens 1u15 op 180°C ...
Ingrediënten: pompoenen, mango's, wortelsap, frambozencoulis, sinaasappels
Voor kinderen Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans 4 personen

Mokkataartjes met amandelen en crème au beurre

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de biscuit: Verwarm de oven voor op 190°C.  ...
Ingrediënten: oploskoffie (mokka), eidooiers, eieren, boter (op kamertemperatuur), water
Beginner Meer dan 90 minuten Frans Gebak 4 personen

Cheesecake met chocolade, passievrucht, speculoos en vijgen

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de bodem: smelt het kokosvet. Doe de koekjes in een cutter en mix fijn. Meng de gemalen koekjes met de koekjes. ...
Ingrediënten: speculaaskoekjes, kokosvet (of boter), zeste van sinaasappel, witte chocolade, vanillestokken
Beginner Meer dan 90 minuten Amerikaans Dessert 4 personen

Verrine van tarte tatin, vanille-ijs en appelen

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Meng de ingrediënten voor de crumble met de vingers tot een kruimelig deeg. Leg op een bakplaat bakpapier en schik ...
Ingrediënten: bloem, boter, suiker, amandelschilfers, suiker
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Frans Dessert 4 personen

Uienconfituur

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Snijd de uien in 2, leg ze plat en snij in dunne schijven. ...
Ingrediënten: witte uien, echte boter, verse frambozen, tijm, laurier
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Hapje 4 personen

Met puree gevulde paprika's

Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur

Paprika's doorsnijden en de pitjes eruit halen. Kruiden met peper en zout en opvullen met een slappe puree. Het ...
Ingrediënten: room, lente-ui, peperoni, aardappelpuree, paprika's
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Mexicaans Hoofdgerecht 4 personen

Maïskolven op het vuur

Ann Vertriest

Week de maïskolven gedurende 30 minuten in water en droog goed af. ...
Ingrediënten: maïskolven, boter, chilipoeder of texmexkruiden, zout,
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Amerikaans Hapje 4 personen

Vijgen met bruine rum

Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken

...
Ingrediënten: rijpe vijgen p.p., water, donkerbruine suiker, limoenen (sap), bruine rum
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Dessert 4 personen

Zachte bosbessentaart

Verwarm de oven voor op 180 °C en vet de binnenkant van de bakvorm in.  ...
Ingrediënten: bosbessen, koekjes, gesmolten vetstof bv. Alpro Bakken en Braden, plantaardige plattekaas bv. Alpro Go On Natuur, rietsuiker
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Amerikaans 4 personen