Gezonde croque van zoete aardappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zoete aardappel, olijfolie, madrascurry, tomaten, komkommer
Pompoensoep met tofoe
Gekruide appelsamosa's
Ingrediënten: appels, citroensap, zoetstof in poedervorm, vanillesuiker, groene anijspoeder
Kalfsburger met maïs, gemengde sla en gemarineerde venkel en zoete ui
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kalfsgehakt, gemengde sla, sjalot, ei, verse maïskolven
Sandwich met meloen en parmaham
Ingrediënten: zoete meloen of 1/4 watermeloen, gedroogde veenbessen, geraspte kokos, Synergie brood (3 per persoon), tuinkers
Salade met venkel en kip
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Salade met witloof, geitenkaas en spek
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Cupcake met wortel en courgette
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: wortel, courgette, olijfolie, havervlokken, ongepelde amandelen
Lasagne van rode poon met aubergine, tomaat en een coulis van platte peterselie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van