Gazpacho van Bram Bonamie

Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen

Rooster een handvol amandelen in een pannetje en laat afkoelen. ...
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Spaans Soep 4 personen

Salade van gegrilde geitenkaas met verse vijgen

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de salade aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: verse vijgen , crottin de chavignol , scheutje honing , kerstomaatjes , freisée sla
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Salade 4 personen

Gebakken cantharellen met bladpeterselie

...
Ingrediënten: cantharellen, look, sjalotten, olijfolie, peper
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Mosselen met room en pastis

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Spoel de mosselen zeer goed in koud water. ...
Ingrediënten: bouchot mosselen, tomaten, zoete ui, look, selder
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 2 personen

Romig soepje van venusschelpen, tongfilets en selder met sherry

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Spoel de venusschelpen in zout water. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Bonensalade met kruidige dukkah-dip en platbrood

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de dressing en salade: stoom de edamamebonen. Pel ze.  ...
Ingrediënten: melk, Griekse yoghurt, munt, koriander, zwarte peper
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Midden-Oosters 4 personen

Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman

Sergio Herman - La Mamma

Snij de focaccia in balken. Bak aan in olijfolie. ...
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Spaans 4 personen

Libanese tabouleh met plattekaas en zoete amandelkoekjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de koekjes: Snij een vanillestok overlangs. Doe de pitjes bij de zachte boter. Meng met de bloem, suiker, ...
Ingrediënten: bulgur, munt, platte peterselie, zoete ui, tomaten
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Midden-Oosters Hapje 4 personen

Sofies Feestmaand: escargots in bladerdeegje met look en peterselie

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm een oven voor op 195 graden. ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Chowder met venusschelpen en palourdes

Claudia Allemeersch

Pancetta in schijfjes snijden van 0,5 cm en daarna in reepjes en blokjes snijden. ...
Ingrediënten: venusschelpen, palourdes, pancetta in blokjes, uien, knoflook
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Frans Voorgerecht 4 personen