Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Salade van gegrilde geitenkaas met verse vijgen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Libanese tabouleh met plattekaas en zoete amandelkoekjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Balon 43 with a touch: coole cocktail met limoen en Licor 43
Ingrediënten: Licor 43, limoensap, spuitwater, munt, frambozen
Geklopte ricotta en vijgen op toast met gekaramelliseerde chilibacon
Roquefortsalade met warme croutons en spekblokjes
Jamie Oliver - Jamie's Food Escapes
Ingrediënten: rode wijnazijn, Olijfolie (Extra Vierge), roquefortkaas, fijngesneden bieslook, walnoten (in plakjes)
Flapjes met kaas en ham
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: bloem, boter, bloem, gemalen kaas, hamblokjes