Zeeuwse kokkels met Thaise salade en crunch van pinda
Kiriosity, frisse aperitief met witte wijn en framboos
Ingrediënten: lychee, frambozen (vers of diepvries), rozenwater, sushiazijn, witte wijn (jonge, niet eikgelagerde)
Zomerse smoothie met mango en passievrucht
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Gemberthee met citroen en honing
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ijsthee met ananas van Sandra Bekkari
Ingrediënten: ananas, gember, limoen, groene thee, limoen
Salade van gegrilde geitenkaas met verse vijgen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Gemberlimonade van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: gember, agavesiroop, limoensap, citroengras, limoen
Mosselen met room en pastis
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van