Dipsaus: guacamole
Gestoofde peren met pure chocoladesaus
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 4 Conference peren , 1 fles witte wijn , limoensap , 3 el honing , 160 g pure chocolade
Taco's met zalm en mangosalsa
Ingrediënten: zalm in eigen nat (uit blik), citroen, rode chilipeper, peper, tacoschelpen
Veggie sushi met avocado en watermeloen en aardbeien-rodebietenslush
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: ijsblokjes, aardbeien (bevroren), rodebietensap (vers), limoen (sap), agavesiroop of honing (eventueel voor de kinderen)
Lenterolletjes met kip, mango en zoetzure dip van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: kipfilet, verse gember, arachideolie, peper, zout
Exotische rijstpap met mango, passievrucht en ananas van Sergio Herman
Ingrediënten: water, suiker, room, boter, fleur de sel
Kokosbeignets met mangocoulis en zure room
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Chinese dumplings en cocktail 'saketini'
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: varkensgehakt, Chinese kool, lente-ui, korainder (vers), sojasaus