Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Veggie sushi met avocado en watermeloen en aardbeien-rodebietenslush
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: ijsblokjes, aardbeien (bevroren), rodebietensap (vers), limoen (sap), agavesiroop of honing (eventueel voor de kinderen)
Brunoise van zoete aardappel met frisse dipsaus
Aperitiefhapjes met bubbels
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: schuimwijn, granaatappel, coulis (rode vruchten), pompelmoes, parmezaanse kaas
Olijfwafeltjes
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Rory's hartige pannenkoekjes
Warme geitenkaas bolletjes met honing
Samosa's, krokante hapjes met brickdeeg
Ingrediënten: olijfolie, ui, courgette, wortelen, groene paprika