Raclette met kruidenboter en venkel-peersalade

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: aardappelen, verschillende raclettekazen naar keuze, boter (op kamertemperatuur), look, bieslook
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Salade van eendenmaagjes, spekjes en frambozenazijn

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Stoom of kook de krieltjes gaar. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Salade 4 personen

Scampi Diabolique van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de pittige Scampi Diabolique aan de hand van de receptenvideo. ...
Ingrediënten: rode paprika's, tomaten, teentjes knoflook, rode ui, olijfolie
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Kipfilet met champignons uit de stoomoven

Kruid de kipfilets met kipkruiden en peper, wikkel ze strak in hittebestendige plasticfolie. Leg ze in een geperforeerde ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Groene chili

Jamie Oliver - Jamie's American Road Trip

Zet een grote pan op een hoog vuur en doe er een beetje olijfolie in. Voeg er nu het varkensgehakt, de gedroogde ...
Ingrediënten: varkensgehakt, gedroogde salie, uien, lookteentjes, groene paprika's
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans Hoofdgerecht 4 personen

Portobello- en kalfsburger met avocado en notenmayonaise

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: avocado, limoen, macadamia noten, ei, dragon
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans 4 personen

Bouillabaisse met rouille en korstjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met de bouillon: snij de uien en venkel in stukken en stoof ze aan in een diepe pot met twee eetlepels olijfolie. ...
Ingrediënten: uien, look, tomaten, venkel , saffraandraadjes
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Ribbetjes met honing en gepofte aardappel met kruidenboter

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: varkensribbetjes , ui, knoflook , sambal oelek, vloeibare honing
Beginner Meer dan 90 minuten Amerikaans Hoofdgerecht 4 personen

Sofies Feestmaand: Gevulde kalkoen met knolselderkroketjes, raapjes en schorseneren

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met de vulling van de kalkoen: snij de lente-ui en sjalotten fijn en doe alles bij het gehakt. Voeg ook nog ...
Ingrediënten: kalkoen (3kg), gemengd gehakt (varken/rund), eieren, paneermeel, peper en zout
Beginner Meer dan 90 minuten Amerikaans 4 personen

Mousse van kippenlever, krokante niertjes en remouladesaus

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Kruid de levers met peper en zout. Snij een ajuin fijn. Bak ze samen krokant in de pan met een klontje boter. ...
Ingrediënten: boter, kippenlevertjes, room, peper, zout
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen