Zachte pompoensoep met room

Spoel alle groenten en snijd ze in stukjes. ...
Ingrediënten: pompoen, grote ui, rode paprika, grote wortel, laurierblaadjes
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Soep 4 personen

Gemarineerde tomaat, paddenstoel, crumble van zwarte olijf en granité van Granny Smith

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: tomaten, zwarte olijven, sinaasappel, granaatappel, enoki paddestoelen
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Salade 4 personen

Hartige panna cotta van Roquefort, luikse siroop, avocado en chili popcorn

Begin met de panna cotta. Doe de room in een pan en zet op het vuur. Snij de Roquefort in stukken en doe ze ...
Ingrediënten: room, Roquefort kaas, gelatineblaadjes, peper en zout, avocado
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Gevulde wafels met tapenade en Manchego

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Maak het korstdeeg. Zorg dat alle ingrediënten goed koud zijn. Neem de bloem, boter, snuifje zout en rietsuiker ...
Ingrediënten: artisjokken (op olie), zwarte olijven, ansjovis (gezouten), avocado, kappertjes
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Ossenstaart met gepocheerd eitje en truffel

Claudia Allemeersch

Laat een klontje boter bruinen en kleur de stukjes ossenstaart langs alle kanten. Voeg de grofgesneden groenten ...
Ingrediënten: ossenstaart in stukken, uien, laurier, kruidnagels, wortel
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Panna cotta met asperges en eigeel

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Kook de room op met peper en zout en voeg er de geweekte gelatine en een beetje citroensap aan toe. ...
Ingrediënten: asperges, eieren, gelatine, room, vanillestokje
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Pakketje van Gandaham gevuld met mousse van feta en geroosterde paprika

Jeroen Meus - Met Meus en Vork

Verwarm de oven op 200°C. Wrijf de paprika goed in met olijfolie en rooster hem 40min in de oven. Ontvel de paprika, ...
Ingrediënten: look, yoghurt, gelatine, fetakaas, olijfolie
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Zandkoekjes en vanillewafels

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Verwarm de oven voor op 180°C.  ...
Ingrediënten: boter, bloem, zelfgemaakte vanillesuiker (of 120g gewone suiker en 1 zakje vanillesuiker), ei, notenmix
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Gebak 4 personen

Hartige cake met olijven, Gandaham en geitenkaas

Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken

Meng de eieren met de bloem, doe de olijfolie en witte wijn erbij en meng het geheel tot een egaal deeg. ...
Ingrediënten: eieren, , bloem (met 1 zakje bakpoeder) of 250gr zelfrijzende bloem, olijfolie, witte wijn
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Honingcake

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Dessert 4 personen