Tajine met gamba's en chermoula
Terrine van kreeft
Ingrediënten: kreeftensoep, roomkaas, volle room, water, gelatineblaadjes
Garnalenbisque
Ingrediënten: garnalen koppen en pantsers, (versgepelde) garnalen, cognac, ajuin, fijngesnipperd, look, fijngesnipperd
Kastanjesoep
Soufflé van knolselder
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: knolselder (= restje), pastinaak, peper en zout, geraspte kaas, maizena
Koude tomatencrème
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: zeer rijpe tomaten, oud wit brood, rode paprika, knoflook, olijfolie
Gevulde vijgen met geitenkaas
Financiers met chocolade
Sofie Dumont - De MeesterBakker
Ingrediënten: amandelpoeder, suiker, bloem, eiwitten, boter, gesmolten
Tartaar van tonijn
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: verse tonijn, rucola, kappertjes, sjalot, verse bieslook