Salade met gorgonzola, noten, appel en croutons
De ideale restverwerking: groentenquiche
Vegetarische speltwrap met falafel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Vegetarische wortelburger met tzatziki
Lijnzaadcrackers en dip van broccoli en amandelbar en koffie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: bruin lijnzaad, blond lijnzaad, lauw water, anijszaad, broccoli (in roosjes, gestoomd)
Appelpompoentaartje en club sandwich met avocado, kaas, rode biet en venkel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Vegetarische macaroni met bloemkool en prei
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: korte macaroni, ui, knoflook, boter, bloemkool
Asperges met gebakken zalm en yoghurtsausje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: Belgische asperges, Griekse yoghurt, verse mayonaise, komkommer,