De ideale restverwerking: groentenquiche
Vegetarische speltwrap met falafel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Kinderspel: peperkoeken huisje
Ingrediënten: peperkoek, tandenstokers, groene suikerpasta of een vel groen papier, snoep, eventueel verschillende fruitsoorten of groentjes
Mijn Pop-uprestaurant 2016: overheerlijk ontbijtplankje van Caroline en Gillian
Ingrediënten: hazelnootpasta, vegan chocolade, amandelmelk, honing of agavesiroop, cacaopoeder (raw, ongezoet)
Zelfgemaakte granola met gekonfijte pompelmoes en Griekse yoghurt
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Vegetarische wortelburger met tzatziki
Lijnzaadcrackers en dip van broccoli en amandelbar en koffie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: bruin lijnzaad, blond lijnzaad, lauw water, anijszaad, broccoli (in roosjes, gestoomd)
Appelpompoentaartje en club sandwich met avocado, kaas, rode biet en venkel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ontbijtmuffins met pompoen, veenbessen en kaneel en pompoensmoothie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van