Sint-Jacobsvruchten met appelsausje
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: droge witte wijn, room (35-40%), visbouillon, compote van Granny Smith appels, Sint-Jacobsvruchten
Heerlijk sapje op basis van selder, komkommer en peer
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: selder, komkommer, peer (+ 1 extra als het niet zoet genoeg is), gember, limoen
Italiaans slaatje met gegrilde groenten, burrata en Parmaham
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: kerstomaatjes, aubergine, courgette, rode ui, gemengde sla
Soep van groene asperges met room en zalm
Spiesje van sint-jacobsvrucht en gamba met oesterzwam
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Ceviche op z'n Vlaams met rode poon, witloof en cornes de gatte
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Vers Talent: tartaar met zalm en avocado van Thomas
Vers Talent: lekker zuiders met An
Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten met balsamico en basilicum
Albert Verdeyen - Start to Cook