Risotto met gele pompoen, blauwe geitenkaas en amarettikoekjes
Ingrediënten: Carnaroli del Pavese Gran Riserva risottorijst, gele pompoen, in blokjes gesneden en al half gaargekookt, boter, groentenbouillon, parmezaans kaas
Asperges met sabayon van witbier en gefrituurde peterselie
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Asperges, eigelen, witbier, citroensap, platte peterselie
Foodpairing met tomaatjes
Risotto met netels
Ingrediënten: kleinkorrelige risottorijst, blaadjes van netels, groentebouillon, sjalotjes, fijngehakt, boter
Trio van schorseneer
Ingrediënten: schoongemaakte schorseneren, kippenbouillon, room, peper, grof zout
Risotto met oesterzwammen
Tatin van witloof
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Gnocchi
Ingrediënten: aardappelen, bloem, peper, zout