Gevulde portobello's met spinazie en geitenkaas

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak dit lekker voorgerechtje aan de hand van deze stap-voor-stap-video. ...
Ingrediënten: portobello's, sjalotjes, jonge spinazie, olijfolie, crottin de chavignol (geitenkaas)
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Asperges à la flamande à la Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het recept aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: asperges, krulpeterselie, eitjes (hardgekookt), olijfolie, peper
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Bloemkoolsoep met geroosterde hazelnoten van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak deze heerlijke soep aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: witte uien, knoflook, olijfolie, selder, bloemkool
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Soep 4 personen

Slasoep

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Snijd de aardappel, prei en ui fijn en stoof aan. Voeg water toe en ook de Piet Huysentruyt groentenbouillon. Laat ...
Ingrediënten: gewone sla, aardappel, preiwit, ui, peper en zout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Soep 4 personen

Gekookte asperge met citroenbotersaus

Schil de asperges en blancheer ze vervolgens in een pan met kokend water gedurende 1 tot 2 minuten tot ze zacht ...
Ingrediënten: asperges, pancetta, olijfolie, room, dijonmosterd
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Gevulde Sint-jakobsschelp met langoustines en een roomsausje

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snij voor de roomsaus de sjalotten fijn. Doe dit in een pannetje en leg in een kookpot met de peterseliestengels, ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Gemarineerde Sint-Jakobsvruchten met aardpeer, komkommer en granaatappel

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Schrob één aardpeer proper. Was goed en snij in flinterdunne sneetjes. Leg dadelijk in een scheutje melk, zodat ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Sofies Feestmaand: escargots in bladerdeegje met look en peterselie

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm een oven voor op 195 graden. ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Carpaccio van rode biet, sinaasappel en geitenkaas

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak dit voorgerechtje aan de hand van de stap-voor-stap-video. ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Tartaar van gepekelde zalm met radijsjes en Granny Smith

Mijn Pop-uprestaurant!

Laat een dag op voorhand de yoghurt uitlekken in een handdoek die je boven een kom of emmer hangt. ...
Ingrediënten: verse zalm , whisky, zout, suiker, zwarte peperbollen
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen