Kinderspel: appelhapjes met heerlijke toppings
Ingrediënten: appels, stukjes chocolade, caramelsaus, smarties, bosbessen
Duivelse Mini Pizza’s
Ingrediënten: pizzadeeg, Maredsous® Duiveltje Pikant, ui, raketsla, tomaat
Tomaat met spinazie en spiegelei uit de oven
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 4 grote tomaten , een handvol spinazie , 4 eieren , een scheutje olijfolie , een scheutje balsamico azijn
Salade met gorgonzola, noten, appel en croutons
Paashaasbrood met lentedipsaus en rauwe groentjes
Ingrediënten: brood, pistolet, snoepjes, verse peterselie, kerstomaatjes
Asperges in een licht roomsausje
Ingrediënten: ui, enkele zongedroogde tomaten, rucola, groene asperges, plantaardige vetstof bv. Alpro Bakken en Braden
De ideale restverwerking: groentenquiche
Vegetarische speltwrap met falafel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van