Veggie cannelloni van Sandra
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Macarons
Sofie Dumont - De MeesterBakker
Ingrediënten: amandelpoeder, poedersuiker, vers eiwit van 3 eieren, eiwitten van 1 dag oud (dit zorgt voor extra glans en stevigheid van het beslag), suiker
Normandische pannenkoek
Ingrediënten: olie, bloem, gesmolten boter, vanillesuiker, eieren
Kabeljauw 'Asian style' met edamamebonen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: edamamebonen, sesamzaad, oestersaus, nanami togarashi (zevenkruidenpoeder), limoen (enkel het sap)
Profiterol gevuld met stracciatella en mokkaroom en karamel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Gnudi met salieboter, tomatensaus en erwtencrème van Marie en Andy
Ingrediënten: semola of griesmeel, ricotta, Parmezaanse kaas, peper, nootmuskaat
Langoustines met tartaar van tomaat en wakamé, espuma van olijfolie en citroen
Krokante zwezeriken met snijboontjes en kaasaardappelen in de oven
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Wilde eendenborst met appelsiensaus en sesamkroketjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van