Sabayon met sinaasappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 2 sinaasappels, perssinaasappel, geroosterde amandelen , eieren op kamertemperatuur, honing
Chocolademoelleux uit de stoomoven
Kaas-en-dessertsalade met aardbeien en Fagotin Dubbelroom
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Dubbelroom, jonge slascheuten, aardbeien, 1/4 rode ui, vloeibare honing
Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers
Gegrilde steak met avocadosalsa en polentacrème
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: steaks (ongeveer 180 gram per persoon), arachideolie , peper, zout, polenta (instant)
Wraps met gegrilde steak en avocadosaus
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: bloemkool, mayonaise, ui, krulpeterselie, peper
Linzentaartje met Moelleux de Revard kaas en spekjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kruimeldeeg, groene linzen, spek, Moelleux de Revard (zachte sterk geurende kaas), look
Afrikaanse piri-piri stoofpot van aardappel en lotte
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie