Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Soep van tomaat en geroosterde paprika
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: puntpaprika's , kipgehakt, versgemalen peper , zeezout, nootmuskaat
Mosselen met room en pastis
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Romig soepje van avocado & komkommer
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Venusschelpen met serranoham en tomatensalade
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: bieslook, citroenmelisse, walnotenolie, citroen, serranoham
Romig soepje van venusschelpen, tongfilets en selder met sherry
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Romige uiensoep met emulsie van geroosterde knoflook en peterselie
Sofies Feestmaand: escargots in bladerdeegje met look en peterselie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Chowder met venusschelpen en palourdes
Ingrediënten: venusschelpen, palourdes, pancetta in blokjes, uien, knoflook