Ricotta met munt, limoen en pruimen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Soep van tomaat en geroosterde paprika
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: puntpaprika's , kipgehakt, versgemalen peper , zeezout, nootmuskaat
Sabayon met sinaasappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 2 sinaasappels, perssinaasappel, geroosterde amandelen , eieren op kamertemperatuur, honing
Mijn Pop-uprestaurant 2016: Pizza 'nocciola' met chocolade, frambozen en ricotta
Ingrediënten: pizzadeeg, olijfolie, chocopasta, ricotta, fleur de sel
Minestrone van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Eetbare tuin met tiramisu en Oreokoekjes
Ingrediënten: Oreokoekjes, tiramisu, oranje rolfondant, groen rolfondant, lange vingers of madeirakoekjes (boudoires)
Chocolademoelleux uit de stoomoven
Mangosorbet, tartaar van aardbei en koude sabayon
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Romige uiensoep met emulsie van geroosterde knoflook en peterselie