Open Keuken met Sandra Bekkari: Makreel met sinaas en harissa
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: Makreelfilets, Sinaasappels, Olijfolie, Paprikapoeder, Peper en zout
Raclette met kruidenboter en venkel-peersalade
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: aardappelen, verschillende raclettekazen naar keuze, boter (op kamertemperatuur), look, bieslook
Salade van eendenmaagjes, spekjes en frambozenazijn
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ovenschotel met butternut, rode biet en gekarameliseerde halloumi
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Scampi Diabolique van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: rode paprika's, tomaten, teentjes knoflook, rode ui, olijfolie
Kipfilet met champignons uit de stoomoven
Ingrediënten: kipfilets (160 g per stuk), witte champignons, culinaire room, kippenbouillon, kipkruiden
Kaas-en-dessertsalade met aardbeien en Fagotin Dubbelroom
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Dubbelroom, jonge slascheuten, aardbeien, 1/4 rode ui, vloeibare honing
Bouillabaisse met rouille en korstjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Zeeduivel met zuiderse groenten en olijventapenade
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: witte balsamico, zeeduivel (ongeveer 180g/pp), groentebouillonpoeder, water, verse salie