Rodebietensoep
Ingrediënten: rauwe bieten, sjalotje, Alpro soya Bakken en Braden, groentebouillon, Alpro soya cuisine
Romig soepje van venusschelpen, tongfilets en selder met sherry
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Venusschelpen en bouchotmosseltjes op Aziatische wijze
Bouillon met shiitake en sint-jacobsvruchten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Wontonsoep met Sint-Jakobsvruchten en avocado
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Koekjes van scampi en krab met yoghurt-muntsaus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Schorseneer met wilde paddenstoelen, room en parmezaanschilfers
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Ingrediënten: schorseneren, wilde paddenstoelen - cantharellen, hoorn des overvloeds en pied de mouton (gele stekelzwam)., room, parmezaanschilfers, citroen (sap)
Pittige kokos- en noedelsoep
Ingrediënten: Quorn stukjes, gedroogde champignons (shiitake, oesterzwam, porcini), Thaise rode curry pasta, afgeroomde kokosmelk, Parijse champignons
Mosselen met witte wijn met limoengras, gewokte zeekraal en spinazie
Ingrediënten: Zeeuwse mosselen, witte wijn, citroengras (fijngehakt), rode ui, fijngesneden, sap van 2 citroenen