Zeeuwse kokkels met Thaise salade en crunch van pinda
Veggie cannelloni van Sandra
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Gevulde inktvis op Siciliaanse wijze
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: venkelknol, ui, look, warmoes, ansjovisjes
Rolletjes parmaham met enokitake
Ingrediënten: parmaham, enokitakepaddenstoelen, olijfolie, peper
Normandische pannenkoek
Ingrediënten: olie, bloem, gesmolten boter, vanillesuiker, eieren
Profiterol gevuld met stracciatella en mokkaroom en karamel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Krokante zwezeriken met snijboontjes en kaasaardappelen in de oven
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Thaise salade met curry en langoustines uit la Mamma
Ingrediënten: appel, ajuin, citroengras, gele currypasta, kippenfond
Wilde eendenborst met appelsiensaus en sesamkroketjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van