Krokante zwezeriken met snijboontjes en kaasaardappelen in de oven
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Thaise salade met curry en langoustines uit la Mamma
Ingrediënten: appel, ajuin, citroengras, gele currypasta, kippenfond
Wilde eendenborst met appelsiensaus en sesamkroketjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Chowder met venusschelpen en palourdes
Ingrediënten: venusschelpen, palourdes, pancetta in blokjes, uien, knoflook
Kalfszwezeriken met garnalensaus en linguine
Gebakken kalfsniertjes met geprakte aardappelen “ maman”, portosaus en mosterdpoeder.
Ingrediënten: gewone azijn, gezouten spekblokjes, mosterd (zonder zaadjes), kwarteleitjes, kalfsbouillon
Lasagne van kreeft met tijmboter en schaaldierenjus
Rijstvermicelli met gegrild rundsvlees en citroengras
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rijstvermicelli , filet pur, gemalen citroengras, uien, knoflook
Tompoes met saffraancrème en pruimen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: rond vel bladerdeeg, pruimen, saffraandraadjes (of een snuifje saffraanpoeder), sesamzaadjes, witte bessen
Chocolademillefeuille met braambessen en cassis
Eric Lanlard - Baking Mad - Gek op bakken