Eenvoudige dipsaus met feta en zongedroogde tomaten
Nestjes van sla en pittig lamsvlees
Ingrediënten: lamsgehakt (Europees lam), kropsla, lente-uitjes, chilipeper, limoensap
Ricotta met munt, limoen en pruimen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Italiaans geroosterde vijgen
Aardbeien in de wok met groene peper en gember
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Bruschetta met tomaat en basilicum op de barbecue
Ingrediënten: stokbrood, look, sjalot (of ui), kerstomaatjes, basilicum
Sushiverrine met avocado, zalm en wasabi
Tapenade van zongedroogde tomaten en basilicum
Ingrediënten: zongedroogde tomaat, basilicum, oregano, peper, zout
Tiramisu met amandelkoekjes en frambozen
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: frambozen, suiker, amandelkoekjes, mascarpone, eieren