Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Romige uiensoep met emulsie van geroosterde knoflook en peterselie
Pompoensoep met tomaat en kikkererwten
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Geklopte ricotta en vijgen op toast met gekaramelliseerde chilibacon
Flapjes met kaas en ham
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: bloem, boter, bloem, gemalen kaas, hamblokjes
Elzasser zalmtoast met ananas en dragon
Ingrediënten: wit brood, gerookte zalmfilet, ananasschijven op sap (bv. Del Monte), zure room, gruyère (geraspt)
Pastrami, gerookt en gepekeld rundsvlees
Ingrediënten: water, zout, suiker, zwarte peper, fijngemalen, laurierblaadjes
New York bagel met spek en smeerkaas
Ingrediënten: Maredsous® Ham Light Smeerkaas, bagel, ontbijtspek, sla, tomaat