Ravioli met ricotta, selder, pecorino en Lomo
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Zelfgemaakte pizza
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: bloem ('00), lauw water, peper, zout, verse gist
Cake van zoete aardappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zoete aardappel, chiazaad, rijstdrink, cashewnoten, volkoren spelt
Spinazie-, banaan- en havermoutmuffins en soja kruidenlatté
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Cannelloni met zalm, ricotta, spinazie en romige tomatensaus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Krokante zwezeriken met snijboontjes en kaasaardappelen in de oven
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Sofies Feestmaand: Gevulde pastaschelpen met kreeft en tomatenroomsausje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: pastaschelpen (per persoon), kreeft (voorgekookt, 500g), ricotta, kreeftenbisque, room
Wilde eendenborst met appelsiensaus en sesamkroketjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van