Raclette met kruidenboter en venkel-peersalade

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: aardappelen, verschillende raclettekazen naar keuze, boter (op kamertemperatuur), look, bieslook
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Wok met veel groenten en noedels van zoete aardappel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Wok zelf aan de hand van het videorecept. ...
Ingrediënten: zoete aardappelen, rijstazijn, sojasaus, sesamolie, sriracha
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Japans 4 personen

Salade van eendenmaagjes, spekjes en frambozenazijn

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Stoom of kook de krieltjes gaar. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Salade 4 personen

Scampi Diabolique van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de pittige Scampi Diabolique aan de hand van de receptenvideo. ...
Ingrediënten: rode paprika's, tomaten, teentjes knoflook, rode ui, olijfolie
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Kip tikka massala

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de curry aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: Griekse youghurt , 2 el tikka massala currypasta , sap van 1 limoen , versgemalen peper , curcuma
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Indisch Hoofdgerecht 4 personen

Viscurry

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de curry aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: koolvishaasje , olijfolie, 2 tl madras curry, sap van 1/2 limoen , versgemalen peper
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Indisch Hoofdgerecht 4 personen

Viscurry van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de curry aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: olijfolie , madrascurry, sap van 1/2 limoen, versgemalen peper , zeezout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Indisch 4 personen

Zeebaars op Japanse wijze met Udon Noedels en boontjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Pareer de zeebaars, indien nodig. Meng de miso met de rijstiazijn. Klop los, voeg eventueel wat water toe indien ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Japans Hoofdgerecht 4 personen

Kipfilet met champignons uit de stoomoven

Kruid de kipfilets met kipkruiden en peper, wikkel ze strak in hittebestendige plasticfolie. Leg ze in een geperforeerde ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Gezonde yoga groentenstoofpot

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met het snijden van alle groenten. Schil de wortelen en snij ze in blokjes. Pel en snij de helft van ...
Ingrediënten: kokosolie, zoete ui, gember, look, portobello paddenstoelen
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Indisch Hoofdgerecht 4 personen