Italiaans geroosterde vijgen
Papillot van zwaardvis met gebakken volkoren capellini
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Huisgemaakte lasagne
Ingrediënten: lasagneblaadjes, mozzerella, geraspte gruyèrekaas, plantaardige vetstof bv Alpro Bakken en Braden, ui
Sandwich met meloen en parmaham
Ingrediënten: zoete meloen of 1/4 watermeloen, gedroogde veenbessen, geraspte kokos, Synergie brood (3 per persoon), tuinkers
Salade met venkel en kip
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Gemarineerde heilbot met broccolipuree en curry-couscoussalade
Dagny Ros Asmundsdottir - MasterChef
Papillot met tongschar, pesto en pasta
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: tongschar (zonder vel en graten), prei, brocolli, cava, courgette
Groentenlasagne met paprika en courgette
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Panna cotta met rood fruit en citroenverbena
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken