Crumble met appel en peer, coulis van frambozen en custard van citroen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Kaas-en-dessertsalade met aardbeien en Fagotin Dubbelroom
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Dubbelroom, jonge slascheuten, aardbeien, 1/4 rode ui, vloeibare honing
Krokante zwezeriken met snijboontjes en kaasaardappelen in de oven
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Aziatisch kippensoepje, varkenskroon met dauphine aardappelen en blackwellsaus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: ui, lente-ui, prei, look, citroengras
Wilde eendenborst met appelsiensaus en sesamkroketjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers
Chateaubriand met bearnaisesaus en groentenfrietjes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: chateaubriand , olijfolie, Provençaalse kruiden , half boter, half olijfolie, pastinaken
Zalmfilet met knoflook-, kruiden- en citrusboter
Ingrediënten: zalmfilets zonder huid, olijfolie, zout en peper, boter (bv. Kerrygold),
Lamsgebraad in bladerdeeg met spinazie en champignons