Ijslolly’s met mango of kiwi

Pureer de ingrediënten in een blender. ...
Ingrediënten: kiwi's, sinaasappelsap, banaan, vloeibare honing, bananen
Beginner Minder dan 15 minuten 4 personen

Boterham met Tartare d’Anvers

Schaaf de kaas in schilfers. Snij de rucola en selder fijn. ...
Ingrediënten: versgemalen biefstuk, Parmezaanse kaas, rucola, witte selder, bruin brood (60g per snede)
Beginner Minder dan 15 minuten 4 personen

Boterham met zure haring, rode biet en appel

Schil en rasp de rode biet en appel. Doe in een mengkom. ...
Ingrediënten: haringfilets, rode biet, appel, zure augurken, dille
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Broodjes 4 personen

Salade van rode biet met dille en geitenkaas

Doe de bieten in een pan met koud water. Breng aan de kook en kook ze in ongeveer 1,5 uur gaar. Laat afkoelen in ...
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch Salade 4 personen

Bloemkoolsoep met venkelzaad

Verdeel de bloemkool in roosjes. Snipper de knoflook en ui fijn.  ...
Ingrediënten: bloemkool, knoflook, ui, venkelzaad, olijfolie
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Soep 4 personen

Thaiburger met Aziatische salade

Snijd het citroengras fijn. Verwijder eventueel de zaadlijsten van de chilipeper. Als je van pikant houdt, kan ...
Ingrediënten: citroengras, rode chilipepertjes, knoflook, rundergehakt, geraspte gember
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen

Gezonde appelcake

Piet Huysentruyt - Sofie in de keuken van

Klop 3 eieren op met de agavesiroop. ...
Ingrediënten: havervlokken, eieren, sojamelk, appelen, noten
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Gebak 4 personen

Taco’s met kip en tomatensalsa

Warm de oven voor op 125°C. ...
Ingrediënten: tomaten, rode ui, look, koriander, limoen
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mexicaans 2 personen

Feuilleté met rode vruchten, basilicum en stevia

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Rol het bladerdeeg uit op het bakpapier en doorprik het midden met een vork. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Gebak 4 personen

Parelhoen met oesterzwammen en peterseliedressing

Jeroen Meus - Met Meus en Vork

Kleur de parelhoenfilets in de pan. Schik ze in een ovenschaal en gaar ze 8 minuten op 200°C. ...
Ingrediënten: look, lente-uien, dressing van Becel, gehakte peterselie, tijm
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen