Kapiteinsvis met bakbanaan, saka saka en piri piri
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: Kapiteinsvis, maniokbloem, peper en zout, arachideolie, okra
Afrikaanse piri-piri stoofpot van aardappel en lotte
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Sesam zalm met avocado en komkommerslingers
Ingrediënten: zalmfilet van 150gr, wit en zwart sesamzaad, rijpe avocado’s, komkommer, roze pompelmoes
Zeewolf met kappers en basilicum
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: citroen (sap), kappers in water, gehakte basilicum, basilicumolie, zeewolf (Ijslandse)
Gemarineerde heilbot met broccolipuree en curry-couscoussalade
Dagny Ros Asmundsdottir - MasterChef
Tajine met kip, groene olijven en gekonfijte citroenen
Ingrediënten: kip in stukken, gekonfijte citroen, olijfolie, ontpitte groene olijven, zoete witte ui
Gemarineerde zalm met courgette en dille
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: look, citroensap, parmezaanschilfers, dille, courgettes
IJslandse hutsepot
Dagny Ros Asmundsdottir - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: bouillie met been, dunne worsten, dikke worsten, water, prei
Ossobuco met zeewolf
Dagny Ros Asmundsdottir - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Ijslandse zeewolf, gepelde en ontpitte tomaten, wortels, in brunoise gesneden, witte koolrabi, in brunoise gesneden, sjalot, fijngesneden