Sint-Jacobsvruchten met appelsausje
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: droge witte wijn, room (35-40%), visbouillon, compote van Granny Smith appels, Sint-Jacobsvruchten
Lentesla met tuinbonen, radijsjes en citrusdressing
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: tuinbonen, groene asperges, peper, zout, courgette
Lunchtip van Sandra: boterhammen met zelfgemaakte tonijnsalade en rijst met kip
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: ei, tonijn op olijfolie, wortel, tomaat, maïs
Heerlijk sapje op basis van selder, komkommer en peer
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: selder, komkommer, peer (+ 1 extra als het niet zoet genoeg is), gember, limoen
Salade met gegrilde nectarine, mozzarella en rucola
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Pompoensoep met tofoe
Smoothie met blauwe bessen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
3 zomerse variaties op de bekende Gin-Tonic
Ingrediënten: limoensap, gin, muntsiroop, tonic, limoen