Koude soep van avocado en spinazie
Toast champignon
Mijn Pop-uprestaurant 2016: overheerlijk ontbijtplankje van Caroline en Gillian
Ingrediënten: hazelnootpasta, vegan chocolade, amandelmelk, honing of agavesiroop, cacaopoeder (raw, ongezoet)
Ontbijt vol vitamine C: havermoutballetjes, fruitsalade, broccolisalade en pompelmoessap
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: havermout, kokosschilfers, pindapasta, gebroken lijnzaad, donkere chocolade (minimum 72%)
Luxe-ontbijt: 'American pancakes' met yoghurt-sabayon en granolakrokantje
Ingrediënten: Koopmans American pancake mix licht gezoet, melk, eieren, eiwitten, zout
Pastinaaksoep met walnoten, pecannoten en appel
Schorseneer met wilde paddenstoelen, room en parmezaanschilfers
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Ingrediënten: schorseneren, wilde paddenstoelen - cantharellen, hoorn des overvloeds en pied de mouton (gele stekelzwam)., room, parmezaanschilfers, citroen (sap)
Pasta gevuld met prei, aardappelen en een parmigianosaus
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: lasagnavellen, prei, in ringen gesneden, gekookte aardappelen (bintjes), in blokjes gesneden, rozemarijn, pancetta, in sliertjes gesneden