Heerlijk sapje op basis van selder, komkommer en peer

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het drankje en de edamebonen aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: selder, komkommer, peer (+ 1 extra als het niet zoet genoeg is), gember, limoen
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Kiwi-komkommerdrankje van Sandra

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak zelf de limonade aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: lindethee, kiwi's, komkommer, peer, verse tijm
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Geroosterde groenten uit de oven

Pieter Declercq

Schrob de groenten proper. Verwijder het lof en schil ze eventueel. ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Rabarberconfituur met rozemarijn en sinaasappel

De keuken van de Meester

Snij de rabarber in kleine stukjes. Spoel goed af en laat uitlekken. Doe de rabarber, suiker, fijngehakte rozemarijn ...
Ingrediënten: citroen (sap), sinaasappel (zeste), geleisuiker, fijngehakte rozemarijn, rabarber
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Broodjes 4 personen

Vinaigrette van radijsjes

Claudia Allemeersch

Was de radijsjes, verwijder kroontje en uiteinde en dep ze even droog. ...
Ingrediënten: rodewijnazijn (wittewijnazijn mag ook), laurierblaadjes, kaneelstokje, korianderzaad, komijnpoeder
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Gegrilde aardappeltjes met een salsa van paprika

Claudia Allemeersch

Aardappelen wassen en gaar koken in kokend, gezouten water. Afgieten en laten afkoelen. ...
Ingrediënten: citroen (sap), olijfolie, tabasco, bieslook, peper
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Wortelstoemp

Albert Verdeyen - Start to Cook

Snijd de wortelen en de ui in brunoise. Dat zijn kleine blokjes. Zorg dat de ui en de wortel even groot zijn zodat ...
Ingrediënten: gekookte aardappelen, wortelen, kervel, ui, fama
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Asperges met peterselievinaigrette

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Schil de asperges en kook ze gaar. ...
Ingrediënten: asperges, peterselie, witte wijnazijn, water, olijfolie
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Groentjes in filodeeg

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Verwarm de olie in een anti-kleefpan. Snijd alle groentjes in kleine blokjes en stoof ze aan in de de pan gedurende ...
Ingrediënten: filodeeg, arachideolie, wortel, courgette, ui
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Gebraiseerd witloof

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Smelt de boter in een lage pot op een middelmatig vuur. Leg de bodem van de pot vol met witloof. Laat 4 min aanbakken ...
Ingrediënten: witloofstronkjes, echte boter, peper en zout, muskaatnoot, water
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen