Reebokmedaillons met kruidenboter
Ingrediënten: water, wildglace, peterselie, bieslook, Worcestershiresaus
Lam met structuren van pastinaak en sherrysaus van Het Vijfde Element
Ingrediënten: pastinaakcrumble, aardappel (gekookt), eieren, bloem, peper
Linguine met kalfszwezerikjes en Parmezaanjus
Ingrediënten: verse linguine, Lacroix gevogeltefond, witte wijn, room, parmezaanse kaas
Marshmallow van erwten, munt en basilicum, gestoomde vlaswijting, gepofte rijst
Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio
Ingrediënten: erwten, bouillon, munt, basilicum, vlaswijting
Hazenrug met polenta en kastanjes
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: hazenrugfilets, polenta (voorgekookt), water, zout, gekookte kastanjes (in stukjes)
Wilde zeebaars met spinazie, venkel en Zeeuwse mosselen
Ingrediënten: wilde zeebaars, Zeeuwse mosselen, venkel, witte wijn, room