Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Finale Mijn Pop-Uprestaurant!- Kip Tandoori met zelfgemaakt naan brood en gestoofde paprika
Ingrediënten: gist, bloem, warm water, yoghurt, suiker
Gyozas met ponzu saus en chili olie
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Tempura van peterselie, rijst en champignons
Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio
Ingrediënten: peterselie, champignons, bruisend water, fijngemalen rijst, maïszetmeel
Sushiverrine met avocado, zalm en wasabi
Gegrilde ravioli op Chinese wijze (gyoza)
Aperitiefhapjes met bubbels
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: schuimwijn, granaatappel, coulis (rode vruchten), pompelmoes, parmezaanse kaas
Lamssamosa's met groenten
Lamsyakitori, lekker lam op een stokje
Ingrediënten: lamsbout in blokjes gesneden (Europees lam), Thaise basilicum, look, limoen, paprikapoeder (zacht)
Bang Bang Bhaji's van Foodtruck Mission Masala
Ingrediënten: bloem, komijnzaad, korianderpoeder, Kashmiri chili poeder (Deggi Mirch), geelwortel of kurkuma