Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Pompoensoep met tofoe
Havermoutpannenkoekjes met kaneelappeltjes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Mosselen met room en pastis
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Paashaasbrood met lentedipsaus en rauwe groentjes
Ingrediënten: brood, pistolet, snoepjes, verse peterselie, kerstomaatjes
Warme camembert met veenbessen
De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: hele camembert in houten doos (een rookdoos met rookpoeder of een barbecue), veenbessen, suiker, kaneel, steranijzen
Sandra's Slimme Tips: Fijnproeverschocolade
Sandra Bekkari - Sandra's Slimme Start
Ingrediënten: donkere chocolade, Stukje verse gember, chilivlokken, grof zeezout,
Toast met burrata en vijgen en cocktail Dark & Stormy
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: ciabatta , olijfolie, peper , Fleur de sel, vijgen