Wok met veel groenten en noedels van zoete aardappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zoete aardappelen, rijstazijn, sojasaus, sesamolie, sriracha
Tofu-yoghurt met gedroogd fruit en muesli
Ingrediënten: tofu, yoghurt, agavesiroop, honing, duindoornbessen
Zeebaars op Japanse wijze met Udon Noedels en boontjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Gemarineerde skrei op Japanse wijze met edamame en lookpuree
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: skreihaasjes, mirin, witte misopasta, palmsuiker, sake
Thais soepje met pompoen en king krab
Ingrediënten: butternut pompoen, chatka king crab, fijngesneden sjoltten, look, zeer fijn gesneden, chilipeper, stengel en zaadjes verwijderd en fijngesneden
Pompoensoep met scampi’s, citroengras, koriander en chili
Ingrediënten: citroengras, pompoen, uien, chilipeper (naar smaak), knoflook
Gemarineerd rundsvlees, Chinese spinazie en gebakken rijst
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Tonijn met aardpeer en koriander
Ingrediënten: verse tonijnfilet, zwarte sesamzaadjes, mishima yukari, olijfolie, aardperen
Zoetzure pikante kip met ananas en rijst
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kippenfilets, ananas, babymaïs, broccoli, bamboescheuten