Appeltaart met ricottavulling
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Parmaham met tomaat en pesto en marmer cake
Soepje van witte chocolade en prosecco peertjes van An Steyvers
Tartaar van mozarella en tomaat met zoete aardappelblokjes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Bouillon en ravioli van ossenstaart
Ingrediënten: ossenstaart, wortel, bleekselder, ui, sjalot
Yoghurt panna cotta met een gezouten caramel en gepocheerde peer
Ingrediënten: room, peren, suiker, yoghurt, gelatine
Pasta met spekjes en spinazie
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Bruschetta met mozzarella, geroosterde paprika en parmaham
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: bladpeterselie, paprika's, brood (boerenbrood, ciabatta), buffelmozzarella, olijfolie
Panna cotta met rood fruit en citroenverbena
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken