Zeeuwse kokkels met Thaise salade en crunch van pinda
Rolletjes parmaham met enokitake
Ingrediënten: parmaham, enokitakepaddenstoelen, olijfolie, peper
Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Tomaat en mozzarella
Ingrediënten: tomatensap, buffelmozzarella, serranoham, trostomaten, basilicum
Oosterse zalm met komkommer
Ingrediënten: zalm (met vel), suiker, sushi-azijn, chardonnay-azijn, komkommer (of 2 kleine komkommers)
Pittige zure noedel-vissoep
Ingrediënten: tamarindepulp, uitgeknepen in 5 dl water, houd het toegediende water, makreel, schoongemaakt, in zijn geheel , citroengrasstengel, wit gedeelte, fijngehakt, galanga, fijngehakt, verse kurkumawortel, fijngehakt
Pompoensoep met scampi
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ravioli van rivierkreeftjesvulling
Ingrediënten: maïszetmeel, eierdooier, rivierkreeftjes (gepeld), mascarpone, geraspte parmezaan
Thaïse wontonsoep
Ingrediënten: wontonvelletjes, rauwe scampi (schoongemaakt), grijze garnalen, sojasaus, vissaus